Mesaje De Craciun

   Mesaje de Pentru un prieten foarte drag
31.  *    Stiu ca fost un an greu pentru mine, si acum ca se aproie de sfarsit, trebuie sa-ti multumesc tie pentru ca a fost mereu alaturi de mine. Sper ca vreodata sa-ti pot arata aceeasi prietenie afectuoasa.


   Mesaje de Belsug de binecuvantari!
32.  *    Ar fi extraordinar daca in aceste momente de tihna deplina si moment al bilantului ne-am gandi si la cei nepastuiti de soarta, la cei ce n-au hainute si nici n-au cui sa-i spuna mama!! Oamenii au devenit indiferenti la problemele semenilor, dar cred ca acest flagel al nepasarii si ignorantei nu v-a atins.
Pace, fericire, implinire - pana la adanci batranete, alaturi de cei dragi!


   Mesaje de Craciun fericit!
33.  *    Sa aveti un nou an fericit, cu multe bucurii si mult noroc!   Mesaje de Gand aproape de Craciun!
34.  *    Imi doresc cu ardoare de Craciun, si in toate clipele vietii mele, sa am in preajma, cu trup si suflet sau macar cu gandul, persoane fericite, iar tu, oricine ai fi, esti una dintre acestea.


   Mesaje de Craciun
35.  *    Bucuriile vin din lucruri marunte, linistea vine din credinta si fapte. Caldura sarbatorilor vine din sufletele noastre! La multi ani!


 

 


   Mesaje de Sa aveti pasii calauziti
36.  *    In aceste zile, de Nasterea Mintuitorului IISUS, zile pline de lumina si clinchete de zurgalai, va doresc ca sa aveti parte de calauzirea pasilor pe calea destinului, sa va ocroteasca, sa aveti toata binecuvintarea "UNIVERSULUI" si ajutor deplin, in realizarea tuturor dorintelor,
"MULT NOROC si VISE IMPLINITE"!


   Mesaje de Sarbatori fericite tuturor!
37.  *    Cu ocazia sarbatorilor care se apropie cu pasi repezi va doresc tuturor un Craciun fericit alaturi de cei dragi voua si fie ca Mos Craciun sa treaca pe la fiecare dintre noi si sa ne aduca ceea ce ne dorim. De asemenea va doresc si un An nou prosper si fie ca in noul an sa va indeplineasca toate dorintele, iar visele sa devina realitate.
Craciun fericit!
La multi ani!


   Mesaje de Craciunul aduce magia sarbatorilor
38.  *    Craciunul aduce magia sarbatorilor de iarna. Acum e timpul cand lumea viseaza, spera si crede ca nimic nu e imposibil. Fie ca acest Craciun sa iti umple sufletul de bucurie, sa iti aduca bunavoie si ingerii sa iti stea de veghe in pragul acestor sarbatori luminate. La multi ani!!!


   Mesaje de sarbatorile vin!!
39.  *    Sarbatorile se apropie cu pasi repezi. Zapada cade usor pe trotuar, globuletele asteapta in sertare nerabdatoare. Toti ne pregatim de Craciu.
Cu ocazia acestei mari sarbatori va urez cu multa dragoste si caldura Sarbatori fericite!!!Sper ca mos Craciun :) sa va aduca tot ce va doriti si multa sanatate .


   Mesaje de E vremea colindelor
40.  *    E vremea colindelor, vremea bucuriei, cand minunea nasterii Mintuitorului IISUS cuprinde sufletele si le innobileaza. In aceasta zi Sfinta de CRACIUN, sa pastram gindurile bune si frumusetea sufletului ce straluceste in fiecare dintre noi. Fie ca Magia Sarbatorilor de iarna, cu zvon de cintece si clopotei, sa aduca fericire, sanatate si bunastare in caminul dumneavoastra. CRACIUN FERICIT !!!Mai multe Mesaje de Craciun :
1 2 3   4   5


 

 
Alege de mai jos ce mesaje doreşti să citeşti :


Mesaje De Craciun 2021, Urari De Craciun 2020, Mesaje Pentru Craciun Haioase, Mesaje De Craciun Pentru Iubit si Iubita

 
 
 
   
 
 
 
 
© 2006 - 2021      Despre noi |   Contact |   Harta Site |   Privacy Policy
 
 
 
 
 

Mesaje De Craciun Amuzante 2022, Mesaje De Craciun Crestine, Felicitari De Craciun, Urare De Craciun, Urari Pentru Craciun Haioase, Mesaje Scurte De Craciun, Sms De Craciun, Sms-uri Pentru Craciun 2023