Mesaje De Incurajare

    Mesaj trimis de Incurajare
😇️️ Stai departe de oamenii care îți micșorează ambiția. Oamenii mici întotdeauna fac asta. Cei cu adevărat mari te fac să te simți că si tu poți deveni mare.


    Mesaj trimis de Cristina
😇️️ Nu uita că ești o ființa deosebita, că ești unic. Nu căuta să fii ca alții, încearcă să fii ceea ce poți fi tu mai bun. Nu-i asculta pe cei care-ți contestă deciziile. Mergi pe drumul pe care l-ai ales si nu privi înapoi cu regret. Trebuie să-ți asumi riscuri pentru a-ți îndeplini visele. Adu-ți aminte ca este mereu timp sa schimbi drumurile in viata. Acordă-ți timpul necesar pentru a-ți da seama ce vrei cu adevărat. In fiecare greșeala vei învață lecții importante. Fii mulțumit de felul in care ești.


    Mesaj trimis de Claudia
😇️️ Să ști să razi când sufletul iți plânge, să-ți fie cald chiar dacă afara ninge, să ști să crezi când alții te înșală, să te ridici când alții te doboară.


    Mesaj trimis de Claudia
😇️️ Dacă n-ai vrea decât sa fii fericit, ar fi ușor; dar vrei să fii mai fericit decât alții si asta este aproape întotdeauna greu, pentru ca suntem încredințați ca ceilalți sunt mai fericiți decât sunt in realitate!


    Mesaj trimis de Claudia
😇️️ Nimeni nu merita sa plângi pentru el, iar cine merita, nu te va face sa plângi niciodată.


    Mesaj trimis de Dede
😇️️ Bucura-te de viata, de ceea ce ai si nu te plânge de ceea ce iți lipsește! Prețuiește persoanele dragi pe care le ai lângă tine...nu se știe cat vor fi lângă tine! Nu rata momentele mici ale vieții in așteptarea altora mărețe...s-ar putea sa nu apară niciodată! Lucrurile mici fac oamenii sa se simtă mari! Viata e frumoasa atât timp cat știi sa te bucuri de ea împreuna cu prietenii, familia....gândește-te ca unii nu au nici măcar ceea ce ai tu, nu rata momentul de a te bucura când ai ocazia !


 
 


    Mesaj trimis de Sanda
😇️️ Ai nevoie de o operație estetica faciala? Poți beneficia de una gratis, o operație mereu la îndemâna. Te va face sa arați mai tânăr si nu are efecte secundare! Se numește ZAMBET!
    Mesaj trimis de Incurajare
😇️️ Să poți sa crezi chiar daca alții te înșală... Să poți să te ridici chiar daca alții te coboară... Să poți să razi când sufletul iți plânge... Sa fii senin chiar dac-afara ninge... Aceasta-i arta de-a învinge!


    Mesaj trimis de tpu
😇️️ Nu uita cat de puțin ii trebuie unui om să fie fericit, dar cât de mult ii trebuie să înțeleagă acest lucru!


    Mesaj trimis de Adela
😇️️ Cineva a zis odată: Muncește ca si cum nu ai avea nevoie de bani.
Iubește ca si când nimeni nu te-a făcut vreodată sa suferi.
Dansează ca si când nimeni nu te vede.
Canta de parca nu te-ar auzi nimeni.
Trăiește ca si când Paradisul ar fi pe Pământ !


    Mesaj trimis de Adela
😇️️ Cine rade si glumește, sa nu crezi ca te iubește, cine pare mai tăcut, Te iubește cel mai mult!


    Mesaj trimis de de Viata
😇️️ Nu totul e pierdut când te prăbușești. Viata are jocul ei, însa tu ai regulile tale.Mai multe Mesaje de Incurajare :
  1   2
 
 
Alege de mai jos ce mesaje doreşti să citeşti :

Mesaje de Incurajare Haioase 2024, Urari de Incurajare in Viata pt Prieteni

 
 
 
 
 
© 2006 - 2024      Privacy Policy |  Harta Site |  Contact
 
 
 
 
 

Mesaje de Incurajare pentru ea Iubita, Mesaje de Incurajare pentru Iubit El, Mesaje de Incurajare Copii, Mesaje de Incurajare pentru Angajati, Mesaje de Incurajare Examen 2025