Mesaje De Incurajare

    Mesaj trimis de Elevi
😇️️ Mesaje de incurajare pentru examen 😇️️

Pentru a realiza lucruri mărețe e nevoie nu numai de acțiune ci si de viziune, nu doar de planuri ci si de încredere ca vei reuși. Bafta la examen!

Multa bafta la examen si nu îți fie frica, în cel mai rău caz îl mai dai o dată.

Gândește-te ca vine vara, deci cu cat iei note mai bune, cu atât or sa-ți dea părintii mai mulți bani pentru distracție.

Examenele sunt ca si fetele: prea multe întrebări, dificil de înțeles, prea multe explicații, rezultatele sunt întotdeauna proaste.

Îmi fac griji, sper ca ai reușit sa-ți faci toate copiatele.


    Mesaj trimis de Sabin
😇️️ O broscuță mititica a sărit pe-o pietricică și-a strigat in gura mare : La EXAMEN să fii TARE 😇️️

E nevoie de 15 copaci pentru a produce hârtia pe care scriem la examene. Alătura-te si tu cauzei nobile de salvare a copacilor, spune nu examenelor!

Examenele au sosit, te holbezi la întrebări si răspunsurile nu vin de nicăieri, îți vine sa-ți smulgi parul din cap. Profesorul se uita la tine, colegii nu te ajuta, dar ca si in ultimii ani, pur si simplu nu ne pasa, viata e frumoasa!

Bafta multa, multa, multa… la copiat!

Hai bafta, bai, si ai grija, daca iei peste 5 dai un suc.

Multa bafta, frate și sper să ma dai pe spate, cu răspunsuri deocheate, hai noroc si sănătate!    Mesaj trimis de Incurajare
😇️️ Ai curaj! Șterge-ți ochii! Adesea căderea e un mijloc de a te ridica mai sus.


    Mesaj trimis de Incurajare
😇️️ Zâmbetul durează doar o clipa, dar amintirea lui o viata întreagă !!!


    Mesaj trimis de Daiana
😇️️ Tempoul fericirii contureaza sensul vietii! Traieste din plin!


    Mesaj trimis de Adela
😇️️ Nu uita că ești o ființa deosebită, că ești unică. Fii mulțumită de felul in care ești. Si nu uita că cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa încerce, chiar atunci când se părea ca nu mai este nici o speranță.


 
 


    Mesaj trimis de Adela
😇️️ Mesaje de incurajare pentru examen care este un pas extrem de important, un moment determinant în viața fiecărui absolvent. Emoțiile sunt mari și de aceea îți doresc examen ușor și un viitor luminos! Succes și multă putere de concentrare!Mai multe Mesaje de Incurajare :
1   2  
 
 
Alege de mai jos ce mesaje doreşti să citeşti :

Mesaje de Incurajare Haioase 2024, Urari de Incurajare in Viata pt Prieteni

 
 
 
 
 
© 2006 - 2024      Privacy Policy |  Harta Site |  Contact
 
 
 
 
 

Mesaje de Incurajare pentru ea Iubita, Mesaje de Incurajare pentru Iubit El, Mesaje de Incurajare Copii, Mesaje de Incurajare pentru Angajati, Mesaje de Incurajare Examen 2025