Mesaje De Revelion

🎊 Mesaje de Revelion 2023
    Îți doresc ca în anul 2023 să ai parte de 12 luni de sănătate, 52 de săptămâni fericite, 365 de zile cu bogăție, 8760 ore de ințelepciune, 525600 minute de distracție și în final 31536000 de secunde petrecute alături de persoana pe care o iubești!


🎊 Mesaje si Urari de Revelion 2023
    Facand-uti urarile e ca si cum as vrea sa fiu o specie de spiridus bun si simpatic ce are putere-a de a realiza fiecare dorinta a ta, cuvintele magice sunt aceleeasi . . . La Multi Ani si un An Nou Ferict


🎊 Mesaje Iti doresc atitea clipe
    Iti doresc atitea clipe fericite cati fulgi de nea intr-o iarna ca-n basme. Un an nou mai bun, cu pace si liniste in suflet si cu multa dragoste in inima.


🎊 Mesaje cu un tata bun si mama iubita
    Tata bun, mama iubita, Azi e ziua potrivita, Sa va spun ce va doresc Sa v-arat cat va iubesc. Va doresc intai de toate, Un an nou cu sanatate, Voie buna, trai usor, Bucurie si mult spor. La multi ani.


🎊 Mesaje din ultima zi din an
    Ultima zi din an este intalnirea intre moarte si viata; omoram amaraciunile si clipele urate si re-aprindem iubirea si intelepciunea.Un An Nou Fericit


🎊 Mesaje tpu
    Sa primim odata cu colindatorii si lumina, caldura, linistea, dragostea si impacarea celui nou, veselia si viata. Ca iarba sub zapada, ca fulgul in zbor sa primim speranta unui an nou. La Multi Ani!
 
 


🎊 Mesaje cu cele mai sincere urari 2023
    Cele mai sincere urari chiar daca fraze-le ti se par aceleeasi! Sanatate, Bani, Iubire de la un prieten sincer.La Multi Ani si un An Nou Fericit!!


🎊 Mesaje de Anul Nou 2023
    Cu speranța ca anul nou 2023 va fi mai bun decât 2022, îți trimit o mie de papuci si îți urez un An Nou Fericit !


🎊 Mesaje cu un an nou fericit 2023
    Un an nou mai fericit, cu de toate garnisit, sănătate si iubire, si cu multa fericire ! La Multi Ani 2023 !!


🎊 Mesaje de Revelion 2023
    Frumusețea iernii cu albul fulgilor de nea presarăți peste gândurile noastre, cu dulcele ecoul al colindelor, cu imaginea in suflet a celor dragi, ne va petrece într-un nou an împliniți, iubiți, fericiți. Să avem un 2023 așa cum ni-l dorim !


🎊 Mesaje de La Multi Ani 2023
    Daca simți ca nimeni nu-ți vrea binele, uitate pe cer, numără toate stelele, este binele ce ți-l vreau eu. La Multi Ani si un An Nou Fericit !


🎊 Mesaje de Anul Nou 2023
    Anul Nou să vă dăruiască sănătate, pace în suflet si prosperitate pentru tine și familie. La Multi Ani !Mai multe Mesaje de Revelion:
  1   2 3 4 5


 
 
Alege de mai jos ce mesaje doreşti să citeşti :

Mesaje de Revelion Amuzante, Mesaje de Revelion 2025, Sms de Revelion 2024, Urari de Revelion Haioase

 
 
 
 
 
© 2006 - 2024      Privacy Policy |  Harta Site |  Contact
 
 
 
 
 

Mesaje de Revelion In Engleza, Mesaje de Anul Nou, Mesaje pentru Revelion 2026, Mesaje de La Multi Ani, Uraturi de Revelion, Sms-uri