Mesaje De Revelion

   Mesaje de Anul care incepe
    Fie ca anul care incepe sa ti se astearna in cale, poteca neteda , vegheata de stelute norocoase si ingeri balai! Iar dorintele tale, toate-toate sa se implineasca, cate una in fiecare zi . . . !!


   Mesaje de Tata bun, mama iubita
    Tata bun, mama iubita
Azi e ziua potrivita
Sa va spun ce va doresc
Sa v-arat cat va iubesc
Va doresc intai de toate,
Un an nou cu sanatate,
Voie buna, trai usor,
Bucurie si mult spor.
La Multi Ani!


   Mesaje de Acum, cand sarbatorile
    Acum, cand sarbatorile crestine se apropie cu repeziciune iti doresc: pace in suflet, bucurie fara margini, sanatate cat cuprinde, credinta in bine si saruturi o mie.


   Mesaje de Previziuni meteo
    Previziuni meteo de revelion 2022 : prevăzut o furtună de pupici și îmbrățișări ... Te sfătuim sa închizi umbrela si deschide inima. La Multi Ani si un An Nou Fericit !


   Mesaje de La multi ani
    La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriti si sus paharul! Un An Nou fericit!


   Mesaje de A mai trecut un an
    A mai trecut un an . . . Sa-ti amintesti cu placere de toate implinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase si cu incredere de tot ce nu ai reusit.. Fii mandra ca ai ramas acelasi suflet cald.


 

 


   Mesaje de Un An Nou fericit!
    Va doresc de 2022 ori cate 12 luni de fericire, 52 de săptămâni de distracție, 365 de zile de succes, 8760 de ore de sănătate si 525600 de minute de noroc! Un An Nou fericit !


   Mesaje de In contul tau
    In contul tău nr 2022 ... la banca " viață " am depus 365 de zile de fericire, sănătate, dragoste si bucurii! Bucură-te atunci când îl vei goli ! ! La Multi Ani 2022 !


   Mesaje de Mireasa tuturor vremurilor
    Mireasa tuturor vremurilor ne deschide portile inimii catre armonie si intelegere si ne primeste in feeria Sfintelor Sarbatori cu credinta ca nimic nu va putea umbri vreodata stralucirea Nasterii Domnului. Lasati magia colindului strabun sa va picure in suflet fiori de sfintenie si primiti cu drag gandurile noastre de pretuire, realizari depline, sanatate si prosperitate!


   Mesaje de E cumpana dintre ani!
    E cumpana dintre ani! Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere si in sus cu recunostinta! Speranta sa va deschida poarta spre un An Nou plin de bucurii si impliniri! La multi ani!


   Mesaje de La multi ani cu veselie
    La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriti si sus paharul!


   Mesaje de Bucuria si linistea
    Fie ca bucuria si linistea aduse de sfintele sarbatori sa va insoteasca pe tot parcursul anului ce va urma.Mai multe Mesaje de Revelion:
1   2   3 4 5
 

 
Alege de mai jos ce mesaje doreşti să citeşti :


Mesaje De Revelion Amuzante, Mesaje De Revelion 2023, Sms De Revelion 2022, Urari De Revelion Haioase

 
 
 
   
 
 
 
 
© 2006 - 2022      Despre noi |   Contact |   Harta Site |   Privacy Policy
 
 
 
 
 

Mesaje De Revelion In Engleza, Mesaje De Anul Nou, Mesaje Pentru Revelion 2024, Mesaje De La Multi Ani, Uraturi De Revelion, Sms-uri