Mesaje De Revelion

   Mesaje de An imbelsugat
    Va doresc un sfarsit de an imbelsugat si plin de bucurii! La multi ani!


   Mesaje de Pentru fiecare zambet
    Pentru fiecare zambet ce te va face sa te simti bine, Pt fiecare vis indeplinit, Pt fiecare sarut ce-ti va incalzi inima . . . eu iti spun La Multi Ani pt Noul An plin de surprize si momente frumoase . . .


   Mesaje de Noul an
    Noul an se asterne inaintea noastra ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Va uram sa le scrieti numai cu lucruri bune, impliniri si fericire pentru ca la sfarsitul volumului sa-l cititi cu bucurie. Un An Nou fericit!


   Mesaje de Noul an sa-ti aduca fericire
    Ca noul an sa-ti aduca fericire in suflet, daruinduti in fiecare zi un motiv pentru a zambi. La Multi Ani si un An Nou Fericit


   Mesaje de Acum cand timpul sta
    Acum când timpul sta sa-si împartă trupul intre vechi si nou, când colindul își pregătește cu emoție armoniile, când magii străbat distantele pentru clipa cea de taina, acum după Sfânta porunca a datinii străbune, Îți încredințez gândurile frumoase de calde urări de fericire, sănătate, belșug și împliniri.


   Mesaje de De sfintele Sarbatori
    De sfintele Sarbatori sa deschidem usa pentru oaspeti dragi, si inima pentru speranta bucurie si lumina. Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere, stiind ca daca avem credinta, drumul din fata noastra va fi presarat cu impliniri.


 

 


   Mesaje de Un an nou
    Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sanatate si iubire Si cu multa fericire!


   Mesaje de La multi ani
    La multi ani cu sanatate, Domnul sa va dea de toate, poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!


   Mesaje de Fie ca sarbatorile de iarna
    Fie ca sarbatorile de iarna sa iti aduca liniste sufleteasca, mult noroc si iubire! Un An Nou alaturi de cei dragi si apropiati sufleteste. La Multi Ani!


   Mesaje de Inchide ochii
    Inchide ochii si pune-ti o dorinta! Am auzit ca de Anul nou orice vis poate deveni realitate si sper sa ti se intample si tie! La multi ani fericiti!


   Mesaje de Mult belsug si sanatate
    Mult belsug si sanatate, sa-ti ofere Noul An! Multa dragoste in viata si s-aduni ban dupa ban!

Viata mea ar fi goala fara tine, iar contul meu bancar ar fi plin. Un an nou fericit!


   Mesaje de Treci peste ce-a fost
    Treci peste ce-a fost, crede cu adevarat in tine. Anul Nou e o carte deschisa cu retetele succesului, alege ce ti se potriveste si porneste la drum cu incredere!

Anul asta care vine sa iti fie numai bine! La multi aniMai multe Mesaje de Revelion:
1 2   3   4 5
 

 
Alege de mai jos ce mesaje doreşti să citeşti :


Mesaje De Revelion Amuzante, Mesaje De Revelion 2023, Sms De Revelion 2022, Urari De Revelion Haioase

 
 
 
   
 
 
 
 
© 2006 - 2022      Despre noi |   Contact |   Harta Site |   Privacy Policy
 
 
 
 
 

Mesaje De Revelion In Engleza, Mesaje De Anul Nou, Mesaje Pentru Revelion 2024, Mesaje De La Multi Ani, Uraturi De Revelion, Sms-uri