Mesaje De Revelion

   Mesaje de Anul care vine
    Fie ca anul care vine sa insemne pentru tine o noua treapta pe care o urci. Iti doresc o viata implinita si fericita! La multi ani!


   Mesaje de Anul se apropie de sfarsit
    Anul se apropie de sfarsit si gandindu-ma la tot ceea ce am trait alaturi de tine, zambesc. A fost, cu toate lucrurile bune si rele, cel mai fericit an din viata mea. N-as putea sa sarbatoresc sfarsitul anului decat alaturi de tine. Te iubesc cum nu credeam ca am s-o pot face vreodata. Sper ca aceste sarbatori sa ne aduca numai fericire si impliniri. Abia astept anul ce incepe pentru a-l putea petrece alaturi de tine. Iti urez cele mai fericite sarbatori!


   Mesaje de Un an greu pentru mine
    Stiu ca fost un an greu pentru mine, si acum ca se aproie de sfarsit, trebuie sa-ti multumesc tie pentru ca ai fost mereu alaturi de mine. Sper ca vreodata sa-ti pot arata aceeasi prietenie afectuoasa. Pana atunci insa iti trimit sigilata intr-o sticla toata prietenia mea si cele mai bune urari de anul nou. La Multi Ani!


   Mesaje de Ninge si cumpana anilor
    Ninge si cumpana anilor se va rostogoli magic in scurt timp, de la un an la altul, moment in care iti asterni visele pe capul de pod al sperantelor. Iti urez sa ai sarbatorile frumoase si luminoase, pline de caldura si implinire!


   Mesaje de Ganduri de Anul Nou
    Fie ca anul 2022 să îți aducă realizări pe toate planurile: dragoste, prietenie, momente haioase, sănătate si mărire de salariu !


   Mesaje de pentru anul 2022
    Daca toată lumea îți dorește ca aceasta zi sa fie una minunata, eu îți urez ca toate zilele ce urmează sa fie pline de bucurii si realizări astfel încât acest nou an sa îți umple sufletul de voie buna! La multi ani 2022!


 

 


   Mesaje de Multe urari de Anul Nou
    10, 100, 1000 urari de Anul Nou!


   Mesaje de Declaratie de Revelion
    Viata mea ar fi goala fara tine, iar contul meu bancar ar fi plin. Un an nou fericit!


   Mesaje de Impreuna in Noul An
    In 2010 o sa ii cer lui Dumnezeu sa-ti dea sanatate, dar ca sa iti umplu sufletul cu dragoste, o sa ma ocup personal. Un An Nou fericit!


   Mesaje de Urari pentru 2022
    Vine un uragan de fericire, dragoste si liniște cu urarea ca anul 2022 sa-ți aducă toate aceste lucruri.


   Mesaje de Cadou de Revelion
    Imi datorezi cadoul promis, dar nu mai poti sa mi-l dai pentru ca nu puteai sa imi faci decat unul singur, sa petreci prima secunda din Anul Nou alaturi de mine. La multi ani!


   Mesaje de Urari pentru 2022
    In fiecare picătură a șampaniei pe care o bei in cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase si călduroase gânduri! Un an minunat!Mai multe Mesaje de Revelion:
1 2 3   4   5
 

 
Alege de mai jos ce mesaje doreşti să citeşti :


Mesaje De Revelion Amuzante, Mesaje De Revelion 2023, Sms De Revelion 2022, Urari De Revelion Haioase

 
 
 
   
 
 
 
 
© 2006 - 2022      Despre noi |   Contact |   Harta Site |   Privacy Policy
 
 
 
 
 

Mesaje De Revelion In Engleza, Mesaje De Anul Nou, Mesaje Pentru Revelion 2024, Mesaje De La Multi Ani, Uraturi De Revelion, Sms-uri