Mesaje De Sarbatori

   Mesaje de Sărbători Fericite
15.  *    Sărbători Fericite și zile însorite. Un pahar de vin și zăpadă din plin !


   Mesaje de Sărbători Fericite
16.  *    Sărbători Fericite și un brad cât mai frumos. Să vină Moș Crăciun cu un Ferrari și să plece pe jos !


   Mesaje de Sărbători Fericite
17.  *    Sărbători Fericite și să petreci în neștire. Să ai pe veci iubire și-n casă Fericire !!!


   Mesaje de sărbători de iarnă
18.  *    Să te bucuri de aceste sărbători de iarnă cum nu te-ai bucurat niciodată. Să ai o masă încărcată. Bani ca niciodată și casa luminată !!!


   Mesaje de La Mulţi Ani!!!
19.  *    Să dați cât mai multe mesaje celor dragi despre Sărbătoarea Nașterii Domnului. Să vă aducă alături de cei dragi în jurul unei mese îmbelșugate și să aveți un An Nou de mii de ori mai bun decât cel care a trecut. La Mulți Ani !!!


   Mesaje de Sărbători Minunate
20.  *    Să aveți parte de Sărbători Minunate pline de Bucurie alături de cei dragi și împliniri pe toate planurile în noul An! Crăciun Fericit și La Mulți Ani !


   Mesaje de Crăciun şi un Revelion extraor
21.  *    Să ai cele mai frumoase sărbători de Crăciun şi un Revelion extraordinar. 1000 de cadouri să primeşti dintre care unul fenomenal


 

 


   Mesaje de Mesaje de Sărbători
22.  *    O să-ţi dau Mesaje de Sărbători. un buchet de flori. un pupic care să-ţi trezească fiori şi o maşină de Sărbători


   Mesaje de Anul Nou 2022
23.  *    Nu îți doresc ca Noul An să îți aducă în dar îndeplinirea tuturor viselor. Ci să ai puterea de a le face față atunci când se vor împlini. Să ai parte de tot ce e mai bun în viață !


   Mesaje de Un An Nou
24.  *    Nou este anul ce vine. noi sunt visele noastre. noi sunt dorinţele nostre. noi sunt spiritele noastre. dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!


   Mesaje de Moş Crăciun
25.  *    Moș Crăciun bate la ușă. Scoate mâna din mănușă. Și va da din palma lui darurile cerului. Lângă brad și lângă foc să vă umple de noroc !!!


   Mesaje de Momentele speciale
26.  *    Momentele speciale ale sfârșitului de An să-ți aducă veselia în casă. Bani în buzunar și poate un Mertzan !


   Mesaje de Cadouri de pe Pămant
27.  *    Mesajul meu de Sărbători are un singur gând. Vreau să te felicit pentru Premiul Nobel Pentru Cele mai Frumoase Cadouri de pe Pământ


   Mesaje de Sărbători
28.  *    Mesajul ăsta de Sărbători o să te facă să uiți de toate perioadele nefaste și o să-i umple inima de veselie. Fie că aceste zile de sărbătoare să te ajute să descoperi bucuria în viață alături de cei dragi ție !!!Mai multe Mesaje de Sarbatori :
1   2   3


 

 
Alege de mai jos ce mesaje doreşti să citeşti :


Mesaje De Sarbatori 2021, Sms De Sarbatori, Urari De Sarbatori Fericite 2022

 
 
 
   
 
 
 
 
© 2006 - 2021      Despre noi |   Contact |   Harta Site |   Privacy Policy
 
 
 
 
 

Mesaj De Sarbatori 2021, Mesaje Pentru Sarbatori 2022, Uraturi De Sarbatori 2022, Sms-uri De Sarbatori, Felicitari Animate De Sarbatori 2023