Mesaje De Sarbatori

   Mesaje de Ho-ho-ho!
29.  *    Îți doresc un Crăciun și un Revelion fericit alături de familie și prieteni. Să te distrezi și să te relaxezi ... și cel mai important... să nu faci nimic din ceea ce eu nu aș face! Moșul te vede ! Ho-ho-ho !


   Mesaje de Fericirea-n casă
30.  *    Îți dau acest mesaj cu urări de Sărbători Fericite. Să ai de toate pe masă. Să vină Moș Crăciun și să-ți aducă Fericirea-n casă !


   Mesaje de sărbătorile de iarnă
31.  *    Fie că sărbătorile de iarnă să vă aducă liniște. Căldura și armonie în suflet. Crăciun fericit și un An Nou plin de împliniri!


   Mesaje de Bucuriile şi gandurile frumoase
32.  *    Fie că bucuriile și gândurile frumoase ale prezentului să devină amintirile frumoase ale viitorului. Crăciun fericit! Să fii iubit(a)!


   Mesaje de Sarbatori 2021
33.  *    Fie că acest mesaj de sărbători să-ți facă necazurile absențe. Să vă bucurați alături de cei dragi de cele mai frumoase momente !


   Mesaje de Anul nou
34.  *    Fie ca un mesaj despre sărbători pe care-l primești să însemne câte un cadou. Binecuvântarea divină să ne lumineze și cu ocazia sărbătorilor Crăciunului și ale Anului Nou !


   Mesaje de Bucurie şi linişte
35.  *    Fie ca bucuria și liniștea aduse de sfintele sărbători să vă însoțească pe tot parcursul anului ce va urma.


 

 


   Mesaje de Cu ocazia sărbătorilor iarna
36.  *    Cu ocazia sărbătorilor de iarnă îți doresc o vacanță plină de liniște. Odihnă. Pace sufletească și împlinire. Fie că de Crăciun să ți se îndeplinească toate dorințele. Iar Anul Nou să te surprindă alături ce cei pe care și iubești.


   Mesaje de Iarna
37.  *    Cu ocazia sărbătorilor de iarnă îți doresc ca niciunul dintre visele tale să nu rămână neîmplinit.


   Mesaje de Sarbatori
38.  *    Asta este un mesaj despre globuri. Zăpadă și colindători. Este o urare de bine. Acum de Sărbători !Mai multe Mesaje de Sarbatori :
1 2   3  


 

 
Alege de mai jos ce mesaje doreşti să citeşti :


Mesaje De Sarbatori 2021, Sms De Sarbatori, Urari De Sarbatori Fericite 2022

 
 
 
   
 
 
 
 
© 2006 - 2021      Despre noi |   Contact |   Harta Site |   Privacy Policy
 
 
 
 
 

Mesaj De Sarbatori 2021, Mesaje Pentru Sarbatori 2022, Uraturi De Sarbatori 2022, Sms-uri De Sarbatori, Felicitari Animate De Sarbatori 2023