Mesaje De Sfantul Gheorghe

   Mesaje de Sfantul Gheorghe
1.  *    Îţi urez “La mulţi ani” pentru că porţi acest nume, şi fie ca Sfântul Gheorghe, pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi numai bucurii şi linişte interioară!


   Mesaje de Gheorghe
2.  *    Zâmbește și s-ai parte de toată distracția și emoția specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare și prietenie.
Felicitări cu ocazia acestei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, Gheorghe !


   Mesaje de Gigi
3.  *    Felicitări cu ocazia acestei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, Gheorghe!


   Mesaje de Ghita
4.  *    Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un călduros „La mulți ani”, multă sănătate multe realizări și tot ce vă doriți lângă cei dragi!


   Mesaje de Gheorghe
5.  *    Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani, de Sfântul Gheorghe!


   Mesaje de Urari
6.  *    Uram purtatorilor acestui nume multa sanatate, bucurii si tot ce va mai doriti voi in plus !


   Mesaje de Georgi
7.  *    La Multi Ani Gheorghe si sper sa se sparga conducta fericirii pe strada vietii tale !


 
 


   Mesaje de Gheorghita
8.  *    De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Gheorghita!


   Mesaje de Gheorghe
9.  *    Cu ocazia zilei Sfintisorului tau, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!


   Mesaje de Giorgie
10.  *    Un cer albastru fara nori,
In calea ta sa fie,
Sa ai in viata numai flori,
Noroc si bucurie!
La Multi Ani, Gheorghe!


   Mesaje de Gigi
11.  *    Tot ce-ti doresti, tot ce-ti lipseste si-ti foloseste, sanatate, prieteni adevarati, si multa bucurie!


   Mesaje de tpu
12.  *    Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani, Gheorghe!


   Mesaje de Georgiana
13.  *    Este minunat sa stii ca cineva te place, cineva se gandeste la tine, cineva are nevoie de tine . . . dar e si mai minunat sa stii ca exista cineva care nu-ti uita niciodata ziua de nume. La Multi Ani, Georgiana!


   Mesaje de Ghita
14.  *    Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Gheorghe cat mai frumoasa!Mai multe Mesaje de Sfantul Gheorghe :
  1   2
 
 
Alege de mai jos ce mesaje doreşti să citeşti :

Mesaje De Sfantul Gheorghe 2024, Urari De Sf. Gheorghe, Sms De Sfantul Gheorghe, Felicitari De Sfantul Gheorghe

 
 
 
 
 
© 2006 - 2024      Privacy Policy |  Harta Site |  Contact
 
 
 
 
 

Poezii De Sf. Gheorghe, Statusuri Sfantul Gheorghe, Mesaj De Sfantul Gheorghe 2025, Sms-uri De Sfantul Gheorghe 2023, Status Sf. Gheorghe, Felicitare Pentru Sfantul Gheorghe