Mesaje De Sfantul Valentin

 
    Mesaj trimis de Valentin
❤️️ Mesaje de Sfântul Valentin 2022 ❤️
Nu sunt cum sunt când tu mă vezi, ci sunt cum sunt când mă visezi. Deci dormi mai mult ca să visezi, să vezi cum sunt când nu mă vezi.    Mesaj trimis de Valentina
❤️️ Mesaje de Sf Valentin ❤️ Te iubesc!
Privirea ta ma tulbura, atingerea ta ma înfioară, sărutul tău ma zăpăcește, iar iubirea ce ți-o port îmi da aripi sa visez si sa plutesc deasupra norilor. Iubirea mea pentru tine, dragul meu, este mai înaltă decât cerul, mai adâncă decât un ocean si mai puternica decât vântul. Tu ești cel care ma face FERICITA si lângă tine simt ADEVARATA IUBIRE. Tu ești si vei fi IUBIREA VIETII MELE ❤️ TE IUBESC ❤️


    Mesaj trimis de Maia
❤️️ ... pentru tine iubito...
Am comis o crima frumoasa, iubito: am indraznit sa sfidez ratiunea si sa ma las prada unei feerii numita IUBIRE. Si te iubesc asa cum o pasare iubeste zborul si libertatea, asa cum albina iubeste floarea; tu esti infinitul meu magic. Esti religia mea de abur si intuneric si in fiecare noapte ma cobor in sanctuarul viselor, unde-ti cladesc latare de marmura, impodobite cu petale de trandafiri pe care valseaza picaturi de roua, izvorand din doi ochi superbi. Esti refugiul meu. In bratele tale am descoperit o lume noua, am gasit o alta definitie a fericirii, am invatat sa respir un alt aer, sa zambesc sub un alt cer.
Zi de zi iti multumesc pentru ca esti Tu si imi aduci zambetul pe buze!
Te ador!


    Mesaj trimis de Alyze
❤️️ Te iubesc!
Nu am destule cuvinte sa-ti spun cat te iubesc. Chiar daca nu o spun mereu tu esti pentru mine apa pe care o beau, aerul pe care il respir, lumina ochilor mei. Te iubesc pana la cer si inapoi de un miliard de ori si sper sa-mi fi alaturi pana la adanci batraneti.


    Mesaj trimis de Alyze
❤️️ Cine?
Cine-un zambet cand mi-arata
Ma uimeste dintr-o data
Si-are niste ochi frumosi
Parca sunt din stele scosi?
Cine-i frumoasa din poveste?
Claudia-Mihaela este!
Dar ce sa mai povestesc...?
Vreau sa ii spun: TE IUBESC!!!
 

 


    Mesaj trimis de Beatrix
❤️️ Tu esti ingerasul meu pazitor
Fiecare noapte devenea tot mai infricosatoare, lupi care urlau la luna, bufnitele care ma priveau cu ura si inca un lucru nu stiu ce era tot timpul ma privea. Dar de cand ai aparut tu iubirea vieti mele totul s-a schimbat. Dar inca nu mi-am dat seama ce era acea fiinta care ma privea, cred ca erai tu iubirea vieti mele de cand ai aparut tu m-ai vegheat si m-ai aparat in toate acele nopti. Tot timpul ai fost departe dar totusi atat de aproape. Vreau sa stii ca inima mea iti apartine pentru totdeauna. Te iubesc ...tu esti ingerasul meu pazitor!


    Mesaj trimis de Lorie
❤️️ Intotdeauna
Atunci cand cerul este acoperit de nori, nu putem vedea soarele, dar stim ca exista. As vrea sa fie la fel si cu noi doi. Nu ne vom putea vedea intotdeauna, dar vom exista intotdeauna unul pentru celalalt.


    Mesaj trimis de tpu
❤️️ Viata inainte de tine
Stau sa ma gandesc cum a fost viata mea intainte sa te cunosc si nu reusesc sa-mi amintesc mai nimic. Parca toate lucruile importante in viata mea au aparut o data cu tine, parca m-am nascut a doua oara de cand sunt indragostit de tine si parca viata este mai frumoasa. Timpul cand sunt cu tine parca zboara si nu-mi dau seama unde se duc orele si ziele in compania ta.
Inima mea nu ti-o mai pot da pentru ca deja ti-am dat-o de multa vreme.


    Mesaj trimis de Adelle
❤️️ Mesaje de Sfantul Valentin in Engleza ❤️
I love you beyond the rain, stars, and moon. You are completely out of this world, my Valentine ❤️


    Mesaj trimis de Maia
❤️️ Pentru iubirea mea
Nu stiu ce-i noaptea sau ziua, nu stiu ce-i lumea fara chipul tau chiar daca sunt atatea pe lume, nu stiu cine sunt eu sau ce legatura mai am cu lumea daca tu nu ai fi langa mine, nu stiu cine poate sa imi spuna te iubesc sau sa ma alinte ca tine, caci tot ce vad in jur e tristete si nepasare, atunci cand apari tu senin sunt eu si viu si plin de a te iubi, pe tine, cea mai iubita pamanteanca...Mai multe Mesaje de Sfantul Valentin :
  1   2 3 4 5 6


 

 
Alege de mai jos ce mesaje doreşti să citeşti :


Mesaje de Sfantul Valentin 2021, Urari de Sfantul Valentin, Mesaje de Valentines Day, Mesaje de Ziua Indragostitilor 2020

 
 
 
   
 
 
 
 
© 2006 - 2021      Despre noi |   Contact |   Harta Site |   Privacy Policy
 
 
 
 
 

Mesaje de Sf Valentin 2022, Sms de Sfantul Valentin, Poezii de Sfantul Valentin 2021, Mesaj de Sfantul Valentino, Sms de Ziua Indragostitilor, Urari de Sfantul Valentin 2023