Urari De Paste

 
    Urari de Paste 2021
1.  *    Fie ca lumina sfintelor sarbatori de primavra sa va lumineze sufletul ! Un paste fericit alaturi de cei dragi !!!
  

    Urari de imposibil_stefana
2.  *    In noaptea Invierii...
Cand clopotele bat,
A tah prietena'ti ureaza...
Un paste luminat.
[Hristos A Inviat.!!!]
[:x]
  

    Urari de Laura
3.  *    In noaptea Invierii cand clopotele bat cu lumanari aprinse ,cu sufletul curat...sa ne putem spune :Hristos a inviat!!!
  

    Urari de alexandra
4.  *    Dumnezeul nostru IUSUS HRISTOS.....a fost biciuit si rasticnit pt noi:(:(:cu cruzime si rautate.de niste fiinte pe care le numim oameni...sper ca aceasta sa fie o lectie de viata pt noi toti......:(:( HRISTOS A INVIAT:x<:D>

  

    Urari de Paste 2021
5.  *    Iepurasul mustacios e de Paste norocos nu-ti lasa cadou in chete are el secrete:pasca oul inrosit,cozonacul,mielul fript si un Paste Fericit!!!
  

    Urari de sandy
6.  *    Iarta asa El te-a invatat
Crede shi uita tot ce ai indurat
El ti-e lumina caci El te-a creeat
Sa nu uitam numai El ne-a salvat.
HRISTOS A INVIAT.PASTE FERICIT
  

 

 


    Urari de Alina vicov
7.  *    In noaptea invierii, cand clopotele bat, eu iti doresc din suflet. ,,Hristos a Inviat ''.
  

    Urari de alexutza
8.  *    In noaptea Invierii, cand clopotele bat, cu lumanari aprinse, cu sufletu curat sa spunem impreuna HRISTOS A INVIAT !
  

    Urari de Foxilina
9.  *    Iepurasul mustacios e de Paste norocos,nu-ti lasa cadou in ghete,are el alte secrete:pasca,oul inrosit,cozonacul,mielul fript si un Paste Fericit!

  

    Urari de Paste Fericit
10.  *    Mielul paste fericit, oul sade inrosit, de rusine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi sa-ti aduca euroi, fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate... Paste Fericit!
  

    Urari de Foxilina
11.  *    16 iepurasi..8 se spioneaza,5 sunt la somnic si frumos viseaza ,2 mai albiori dau cadouri de sarbatori...iar ultimul a citit...un nou Paste Fericit! Hristos a Inviat!
  

    Urari de Iepurasul
12.  *    Iepurasul mustacios, e de Paste norocos. Nu-ti lasa cadou in ghete are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste fericit!
  


Mai multe Urari de Paste :
  1   2 3


 

 
Alege de mai jos ce mesaje doreşti să citeşti :


Urari De Paste 2021, Urari De Paste Scurte, Mesaje De Paste Fericit, Sms De Paste, Poezii De Paste, Mesaje De Pasti 2021

 
 
 
   
 
 
 
 
© 2006 - 2020      Despre noi |   Contact |   Harta Site |   Privacy Policy
 
 
 
 
 

Urari De Paste Fericit, Mesaje De Paste Lungi, Sms De Paste, Poezii De Paste 2021, Mesaje De Pasti, Urari De Pasti 2021, Sms De Pasti, Poezii De Pasti 2020, Mesaje Paste, Urari Paste, Mesaj Paste 2022