Mesaje De 8 Martie

 
    Mesaj trimis de Culoarea vietii
🌼️️ Esti probabil motivul pentru care ma trezesc in fiecare dimineata, motivul pentru care zambesc (aparent fara motiv) si motivul pentru care viata imi pare mai usoara. Aduci culoare vietii mele, tu esti cel care faci ca viata sa para fara griji si faci sa-mi dispara toate gandurile rele.
Si pentru toate astea te iubesc!
   

    Mesaj trimis de La multi ani !
🌼️️ Pe aripi de primavara
8 Martie lin coboara
Si in a lui privire
Va aduce mult noroc si fericire !
   

    Mesaj trimis de Mama
🌼️️ Mama - cel dintai cuvant, cel mai dulce zambet, cel mai sincer suflet, cel din urma vis. Cea mai dulce voce, cea mai grea durere, cea mai mandra floare, cea mai scumpa carte.
Mama - lacrima tarzie, vesnica icoana, inger de-naltare, candela aprinsa!Candela a vietii, care nu se stinge, care lumineaza si pe veci vegheaza!
   

    Mesaj trimis de Femeia
🌼️️ Viata, arta, chiar si energia se declina la feminin. Ideea, ca si lupta si painea sunt tot femei. Privind femeile, sfarsesti a crede in mitul cu supraoamenii in care fiecare din ele valoreaza cat doi barbati. Ambitioase, dinamice, cu placerea muncii, emotive si eficace, fac ca interventia lor sa fie mai intuitiva, mai psihologica, benefica....
   

    Mesaj trimis de Pasiune
🌼️️ Asa cum mainile pline de pasiune a celui care face sa se nasca inca un martisor ce simbolizeaza iubirea si puritatea asa te iubesc eu pe tine, sincer!
   

    Mesaj trimis de Un simplu martisor
🌼️️ Din departari pe aripi nestiute in aceasta zi frumoasa primeste-n dar un simplu si mirific martisor.
   

 

 


    Mesaj trimis de 8 martie
🌼️️ Pentru ca se apropie cu repeziciune aceasta zi minunata , as dori sa felicit toate femeiele de pe pamant, pentru ca au avut, si bineinteles ca mai au putere sa faca asa incat sa existe miracole pe Terra !!! Iar aceasta zi minunata le este dedicata in special mamelor!!! N-as putea sa o uit pe mama mea care este si va fi pentru mine cea mai minunata mama TE IUBESc!!!
   

    Mesaj trimis de Urare de 8 martie
🌼️️ De ziua scumpa care vine eu iti urez noroc si bine, margaritare-n calea vietii, succes in anii tineretii si pe aripa primaverii primeste dragostea si dorul!
   

    Mesaj trimis de Primavara!
🌼️️ Pentru toate mamele din Romania, bogate si mai putin bogate, cu cariera sau gospodine, tinere sau cu ghiocei la tample, le urez o imensitate de cer albastru si fericire de la toti cei pe care ii iubesc!
   

    Mesaj trimis de E ziua mea
🌼️️ E ziua mea de liniste, ziua in care eu nu pot sa mai uit ca sunt femeie, stau o secunda si ma uit in oglinda si imi dau seama ca am pierdut atata timp incercand sa fiu egala cu barbatul, am pierdut pentru ca a fi femeie este cel mai frumos dar pe care l-am primit in aceasta viata. Frumusetea vine din ceea ce suntem...
   

    Mesaj trimis de Pentru mama
🌼️️ Unei singure fiinte din viata mea ii datorez tot ceea ce eu am si ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat nastere, m-a crescut si m-a invatat sa iubesc. Nu exista cuvinte care sa o descrie!
   

    Mesaj trimis de 8 Martie
🌼️️ Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni..si fie ca primavara iubirii sa va inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale.Va doresc un 8 Martie cat mai frumos.
   


Mai multe Mesaje de 8 Martie :
1   2   3 4 5


 

 
Alege de mai jos ce mesaje doreşti să citeşti :


Mesaje de 8 Martie pentru mama, Mesaje de 8 martie ziua femeii, Urari de 8 Martie haioase, Mesaje de 8 martie pentru doamna Invatatoare, Mesaje de 8 martie pentru Femei

 
 
 
   
 
 
 
 
© 2006 - 2021      Despre noi |   Contact |   Harta Site |   Privacy Policy
 
 
 
 
 

Mesaje de 8 martie pentru nasa mea, Mesaje de 8 martie pentru sotie, Mesaje de 8 martie pentru Soacra, Mesaje de 8 martie pentru prietene, Mesaje de 8 martie pentru Sora mea

Mesaje de Primavara 8 Martie 2020, Mesaje de 8 Martie Frumoase, Poezii De 8 Martie Pentru Mama, Urari de 8 Martie pentru Sefa, Mesaje de 8 Martie pentru Bunica, Sms-uri De 8 Martie 2022

Mesaje de 8 Martie pentru Angajate, Urari De 8 Martie pt Profesoare, Mesaj De 8 Martie, Statusuri De 8 Martie, Serbare De 8 Martie, Poezi De 8 Martie, Serbari De 8 Martie 2023