Mesaje De Craciun

   Mesaje de Craciun 2021
1.  *    Chiar dacă ai crescut și ne cam îndoim de existența lui Moș Crăciun. Eu jur că există și te rog să-i dai un mesaj acum


   Mesaje de Impodobirea bradului
2.  *    Sfanta Sarbatoare a Craciunului sa va aduca linistete si pace in suflet. Ganditi-va ca atunci cand va impodobiti bradul de Craciun, impodobiti ieslea cu paie umede si galbene in care s-a nascut Iisus Hristos. Fiecare casa poate deveni o iesle in care Mantuitorul se naste. Sarbatori fericite!


   Mesaje de Numai clipe fericite!
3.  *    Zapada, brazi luminosi, cozonaci, colinde, cadouri ...toate acestea infrumuseteaza Sarbatoarea Craciunului...Fie ca acest moment sa te gaseasca alaturi de cei dragi si semnificatia Craciunului sa iti umple inima de dragoste, caldura si speranta...Iti doresc numai clipe fericite! Merry Christmas!


   Mesaje de urare de Craciun din suflet
4.  *    Pentru "omul mare" din tine: Craciun fericit, si un an nou - ca de obicei :) - mai bun decat toti cei dinainte! Iar pentru copilul din tine: nu uita sa te speli pe dinti, sa te joci in fiecare zi in aer liber, sa te uiti cu atentie la ceilalti, si sa visezi! Nu e nimic mai trist decat tristetea unui om vesel! Un batranel cu chipul drag a sosit la tine in prag. Sa nu-l gonesti, e Mos Craciun si iti aduce un an bun. "La Multi Ani!"


   Mesaje de Craciunul
5.  *    Fie ca acum in preajma nasterii Domnului, Dumnezeu sa iti umple sufletul de caldura si de bucurie... ofera mai multa bunatate... uita greselile nevinovate... si nu uita un gand bun si un simplu zambet ajuta... Craciun Fericit alaturi de cei dragi...


 

 


   Mesaje de tpu
6.  *    Fie ca lumina sfanta ce se coboara de pe cer in aceasta zi a Nasterii Domnului sa patrunda in inima ta si sa te ajute sa-ti gasesti fericirea.


   Mesaje de urari de craciun
7.  *    La multi ani cu sanatate
Sa aveti belsug, de toate
Bucurii si nestemate
De-acum si pe mai departe.


   Mesaje de fulg de nea
8.  *    Un fulg de nea bate-n geam, ia gandurile mele frumoase si le pune sub bradul prietenilor.


   Mesaje de poveste de iarna
9.  *    Sa ninga frumos, poveste de iarna
Tot ce e bun peste noi sa astearna
Va fie Craciunul bogat luminos
Si anul cel nou, mai curat, mai voios!


   Mesaje de Urari
10.  *    Fie ca sarbatorile de anul acesta sa va umple sufletul de bucurie, incredere, speranta si iubire.Iar Mosul sa aduca cele mai dorite si neasteptate cadouri voua si celor apropiati. LA MULTI ANI CU SANATATE!Mai multe Mesaje de Craciun :
  1   2 3 4 5


 

 
Alege de mai jos ce mesaje doreşti să citeşti :


Mesaje De Craciun 2022, Urari De Craciun 2021, Mesaje Pentru Craciun Haioase, Mesaje De Craciun Pentru Iubit si Iubita

 
 
 
   
 
 
 
 
© 2006 - 2022      Despre noi |   Contact |   Harta Site |   Privacy Policy
 
 
 
 
 

Mesaje De Craciun Amuzante 2023, Mesaje De Craciun Crestine, Felicitari De Craciun, Urare De Craciun, Urari Pentru Craciun Haioase, Mesaje Scurte De Craciun, Sms De Craciun, Sms-uri Pentru Craciun 2024