Mesaje De Craciun

🎅 Mesaje de Craciun 2022
    Chiar dacă ai crescut și ne cam îndoim de existența lui Moș Crăciun. Eu jur că există și te rog să-i dai un mesaj acum


🎅 Mesaje si Urari de Craciun
    Sfanta Sarbatoare a Craciunului sa va aduca linistete si pace in suflet. Ganditi-va ca atunci cand va impodobiti bradul de Craciun, impodobiti ieslea cu paie umede si galbene in care s-a nascut Iisus Hristos. Fiecare casa poate deveni o iesle in care Mantuitorul se naste. Sarbatori fericite!


🎅 Mesaje si clipe fericite
    Zapada, brazi luminosi, cozonaci, colinde, cadouri ...toate acestea infrumuseteaza Sarbatoarea Craciunului...Fie ca acest moment sa te gaseasca alaturi de cei dragi si semnificatia Craciunului sa iti umple inima de dragoste, caldura si speranta...Iti doresc numai clipe fericite! Merry Christmas!


🎅 Mesaje cu urare de Craciun din suflet
    Pentru "omul mare" din tine: Craciun fericit, si un an nou - ca de obicei :) - mai bun decat toti cei dinainte! Iar pentru copilul din tine: nu uita sa te speli pe dinti, sa te joci in fiecare zi in aer liber, sa te uiti cu atentie la ceilalti, si sa visezi! Nu e nimic mai trist decat tristetea unui om vesel! Un batranel cu chipul drag a sosit la tine in prag. Sa nu-l gonesti, e Mos Craciun si iti aduce un an bun. "La Multi Ani!"


🎅 Mesaje scurte de Craciun
    Fie ca acum in preajma nasterii Domnului, Dumnezeu sa iti umple sufletul de caldura si de bucurie... ofera mai multa bunatate... uita greselile nevinovate... si nu uita un gand bun si un simplu zambet ajuta... Craciun Fericit alaturi de cei dragi...
 
 


🎅 Mesaje tpu
    Fie ca lumina sfanta ce se coboara de pe cer in aceasta zi a Nasterii Domnului sa patrunda in inima ta si sa te ajute sa-ti gasesti fericirea.


🎅 Mesaje si urari de craciun
    La multi ani cu sănătate
Sa aveți belșug, de toate
Bucurii si nestemate
De-acum si pe mai departe.
Felicitări de Crăciun !
Crăciun Fericit alături de cei dragi !


🎅 Mesaje de Craciun Haioase
    Moș Crăciun cu suflet bun, să v-aducă în Ajun, carduri VISA Diamant, carnavaluri pe la Rio, brazilience-n custodie. Haide, gata cu visatul, că s-a ars și cozonacul! Lovite-ar trenul fericirii, trăsnite-ar fulgerul iubirii, cădeți-ar în cap un sac cu bani și un bilet cu La mulți ani.


🎅 Mesaje cu poveste de iarna
    Sa ninga frumos, poveste de iarna
Tot ce e bun peste noi sa astearna
Va fie Craciunul bogat luminos
Si anul cel nou, mai curat, mai voios!


🎅 Mesaje si Urari de Craciun
    Fie ca sarbatorile de anul acesta sa va umple sufletul de bucurie, incredere, speranta si iubire.Iar Mosul sa aduca cele mai dorite si neasteptate cadouri voua si celor apropiati. LA MULTI ANI CU SANATATE!Mai multe Mesaje de Craciun :
  1   2 3 4 5
 
 
Alege de mai jos ce mesaje doreşti să citeşti :

Mesaje de Craciun 2024, Urari de Craciun 2023, Mesaje pentru Craciun Haioase, Mesaje de Craciun Pentru Iubit si Iubita

 
 
 
 
 
© 2006 - 2024      Privacy Policy |  Harta Site |  Contact
 
 
 
 
 

Mesaje de Craciun Amuzante 2025, Mesaje de Craciun Crestine, Felicitari de Craciun, Urare de Craciun, Urari pentru Craciun Haioase, Mesaje Scurte de Craciun, Sms de Craciun, Sms-uri pentru Craciun 2026