Mesaje de Iubire

 
    Mesaje de laura
❤️️ Nici o funie,nici un lant nu poate lega la fel de strans cum o face iubirea cu unsingur fir,o scoica de aur e inima ta iar perlaiubirii se afla in ea dar scoicile se sparg de stancile reci iarperla iubiri ramane pe veci. TE IUBESC
   

    Mesaje de laura
❤️️ Te invit la o cina romantica cu un meniu foarte special:privirii seducatoare cu garnitura de mangaieri fierbinti.Felul doi:buze moi si dulci cu sos de saruturi pasionale sitandre!!! Iar ca desert ... Te las sa pe tine sa gicesti!!! Deci ce zici accepti invitatia mea???
   

    Mesaje de alexandra
❤️️ Dragostea nu e o crima....criminalul este cel de care te-ai indragostit
   

    Mesaje de Alina
❤️️ Cinstea si inteligenta
Sunt mai mult ca frumusetea,
Daca vrei sa fii iubita
Cauta sa fii cinstita.


Daca iubesti frumosul,
Nu ma iubi pe mine
Fiindca sunt altele mai frumoase decat mine
Dca iubesti bogati,
Nu ma iubi pe mine
Fiindca sunt altele mai bogate decat mine,
Daca iubesti IUBIREA
IUBESTE-MA PE Mine SI NIMENI NU TE VA IUBI CA MINE!!!!
   

    Mesaje de bbddy
❤️️ Nimic nu ma face mai fericit,mai bun,mai vulnerabil decat atunci cand simt trupul tau gol care ma atinge usor,parfumul tau ce imi da fiori.. Indraznesc sa spun si accept caci nu pot ascunde,esti slabiciunea mea,pasiunea mea,iubirea,fericirea,ziua si noaptea,cerul si pamantul,aerul,pulsul...


   

    Mesaje de allynutza
❤️️ Ador clipele in care imi esti alaturi si urasc tot ce ne desparte...o viata am si de aceea nu vreau sa am rabdare...vreau sa te fac sa te simti "cel mai iubit dintre pamanteni"...imi permiti?
   

    Mesaje de madalinutza
❤️️ Vrei....
Vrei sa....
Vrei sa ne....
Vrei sa ne fu....
Vrei sa ne furam inimile?
   
 
 


    Mesaje de klaudya pt viata mea
❤️️ Uneori cerul uita sa mai planga,deseori o floare uita sa mai infloreasca,o inima uita
sa mai bata,dar eu niciodata nu voi inceta sa ma gandesc la tine.Te iubesc mult nu uita pop
   

    Mesaje de larisa daca cumva te vei uita cosmine sa
❤️️ Numele tau il voi purta mereu nu esti langa mine si-mi este foarte greu atunci cand esti departe de mine cand vad soarele pe cer eu te vad pe tine strange-ma in brate si spunemi iubirea e o catifea ea te rasfata si te invata sa crezi in ea sati aduci aminte ca unde va departe o dragoste ce.i mare pentru tine se topeste te iubesc.
   

    Mesaje de ofurnika
❤️️ Citind ziarul zi de zi am gasit 3 poezii : una scrie TE IUBESC, una scrie : TE DORESC, alta scrie si mai bine : NU TE VOI UITA PE TINE!
   

    Mesaje de Enny_20
❤️️ Am mandat pe inima ta,procesul va avea loc in pat.Neprezentarea se va pedepsi de la trei pana la cinci ori de sex salbatic.Ce faci?Te prezinti la proces sau executi pedeapsa?
   

    Mesaje de Enny_20
❤️️ Am incercat sa ating un fulg de nea,dar el s-a topit in palma mea.Am incercat sa numar picaturile de ploaie,dar nu puteam,ele curgeau siroaie.Am incercat sa-ti spun ce simt eu pt. tine,dar n-am putut ,m-am incurcat in rime.Am incercat sa numar clipele petrecute cu TINE,si am reusit....erau atat de putine!
   

    Mesaje de Enny_20
❤️️ Vreau sa te aud respirand tot mai greu in timp ce buzele mele se plimba pe corpul tau,sa ma topesc in tine in timp ce mainile tale imi mangaie corpul fierbinte.
   

    Mesaje de Enny_20
❤️️ Cineva mi-a zis ca o zi are 24 de ore,ca o ora are 60 de minute,dar nimeni nu mi-a zis ca un minut fara Tine dureaza o vesnicie!
   

    Mesaje de costel
❤️️ As vrea sa fiu o lacrima in ochiul tau ca atunci cind vei plnge sa alunec pe obrazul tau si sa ajung la buzele tale fermecatoare Y LOVE YOU

   

 
 
Alege de mai jos ce mesaje doreşti să citeşti :

Mesaje de Dragoste pentru Ea, Mesaje de Dragoste pentru El, Mesaje de Dragoste Scurte, Mesaje de Dragoste Lungi 2024

 
 
 
 
 
© 2006 - 2024      Privacy Policy |  Harta Site |  Contact
 
 
 
 
 

Mesaje de Dragoste Sot, Mesaje de Dragoste Sotie, Mesaje de Dragoste Frumoase 2023, Mesaje de Dragoste Haioase, Mesaje de Dragoste Amuzante, Mesaje De Dragoste Si Iubire Haioase 2022

Mesaje de Dragoste Triste, Mesaje De Dragoste pentru Mama, Mesaje De Dragoste pentru Copii, Mesaje De Dragoste pentru Iubit, Mesaje De Dragoste pentru Iubita Mea, Mesaje de Dragoste In Engleza 2025