Mesaje Fericire

 
    Mesaj trimis de gabriel ursache
❤️️ Fiecare clipa de fericire trebuie sa o platesti in lacrimi...
   

    Mesaj trimis de mihuta bianca
❤️️ Cum isi doreste caprioara
Apa rece din izvor
Asa iti doresc eu tie
FERICIRE in viitor!!!
   

    Mesaj trimis de anc@
❤️️ daca ma gandesc cate lacrimi a trebuit sa pierd ptr. sarutul tau, poate ca era mai bine sa nu ma fi sarutat , daca as fi stiut cat de mult voi suferi in lipsa ta poate ca era mai bine sa nu te fi cunoscut, daca as fi intuit ca nu-mi pot imagina viitorul fara tine poate era mia bine sa nu te fi iubit ...si totusi am facut toate astea ..ptr. ca n-as fi putut face altfel pt ca nu mi-as fi putut imagina sa nu te sarut sa nu te cunosc , sa nu te iubesc.Iar daca s-ar intampla sa o iau de la capat stiu sigur ca as face la fel pt ca acele clipe magice de fericire nu mi le poate lua nimeni imi apartin mie..
   

    Mesaj trimis de laura
❤️️ Puiutzul meu iubit incerc sa`mi las inima sa vorbeask, sa`mi sopteask cele mai minunate cuvinte ce ar semnifik macar putin din ceea ce simt eu pentru tine.
Dumnezeu te-a creat pe tine pentru mine si dak ar exista cineva care ar putea sa-ti daruiask un suflet si o dragoste care sa te fak mai fericit decat te pot face eu, atunci pe mine Dumnezeu m`a creat degeaba pentru k fara tine viatza nu are sens.
Pot spune k eshti pentru mine o minune si atunci cand itzi privesc ochii simt cum la fiecare clipire a pleoapelor tale, in jurul meu infloresc mii de flori tu eshti primavara mea si dak tu nu ai fii, inima mi-ar ingheta de o iarna eterna.
Zambetul tau imprashtie atata fericire de scoate orice muritor din starea de suferinta shi dak tu nu ai fii pentru mine soarele nu ar mai rasari niciodata,TE IUBESC atat de mult si`i multumesc lui Dumnezeu k a avut grija k ji tu sa ma iubestiCu drag de la yubyrea ta!
   

    Mesaj trimis de crystyna
❤️️ Traiesc in lumea viselor Hranindu-ma cu amintiri Sperante si iluzii moarte Iubiri ce-au fost si nu mai vin! Cu inima impartita...in mii de bucatele Trec mai departe peste tot Si las in urma doar durere. Zi de zi privesc la geam Si-astept iubirea in zadar Ea a uitat de mine...el a uitat de NOI. Lacrimi curg dar fara rost Nu pot reinvia ce-a fost O lupta grea e viata mea Intre fericire si tristete...intre lacrimi si zambete! Si-acum apari tu in viata mea ...Ma amagesc din nou...si imi mint inima Plutesc din nou pe nori de vise Sperante si ganduri ascunse...!
   

 

 


    Mesaj trimis de crystyna
❤️️ Ce sa faca inima mea Sa te poate avea? Ce sa fac ca lacrima Sa nu se mai plimbe pe obrazul meu? Ce as putea sa fac? sa aduc dragostea inapoi in viata mea Cum as putea cucerii inimioara ta? caci sufletelu-mi e pustiit De fericire ocolit Spune-mi ingerash ce in zari te perinzi Si iubire tuturor imparti...
   


Mai multe Mesaje de Fericire:
1 2 3 4 5   6  
 

 
Alege de mai jos ce mesaje doreşti să citeşti :


Mesaje despre Fericire si Iubire 2021, Mesaje de Fericire si Implinire, Mesaje de Fericire din Dragoste, Mesaje de Fericire pentru Iubita, Mesaje de Fericire pentru Iubit

 
 
 
   
 
 
 
 
© 2006 - 2021      Despre noi |   Contact |   Harta Site |   Privacy Policy
 
 
 
 
 

Mesaje Fericire si Speranta, Mesaje de Fericire pentru Ea, Mesaje de Fericire pentru El, Mesaje Fericire Sms, Mesaje Status 2022, Citate Despre Bucurie

Statusuri de Fericire, Citate Despre Fericire, Sms de Fericire, Maxime Despre Fericire, Mesaje de Fericire In Engleza, Mesaje de Fericire In Franceza