Mesaje de Sfantul Valentin

 
   Mesaje de Sfantul Valentin 2021
1.  *    Nu caut astăzi declarații de dragoste ❤️, ele se citesc în tot ce faci când ești cu mine.
La mulți ani de Sf. Valentin!


   Mesaje de Sf Valentin
2.  *    ❤️
Te iubesc pentru că ești definiția fericirii eterne. Pentru mine, ești TOTUL. La mulți ani de ziua noastră, a îndrăgostiților.


   Mesaje de Dragoste
3.  *    Dacă îmi dai șansa de a-ți demonstra că suntem suflete pereche, îmi voi petrece fiecare zi din viață sărbătorind Ziua Îndrăgostiților cu tine ❤️


   Mesaje de Urari de Sfantul Valentin
4.  *    Îți mulțumesc că ai introdus cuvântul ❤️ Dragoste ❤️ în dicționarul vieții mele ❤️ Te iubesc ❤️
   Mesaje de Maia
5.  *    Viata inainte de tine
Stau sa ma gandesc cum a fost viata mea intainte sa te cunosc si nu reusesc sa-mi amintesc mai nimic. Parca toate lucruile importante in viata mea au aparut o data cu tine, parca m-am nascut a doua oara de cand sunt indragostit de tine si parca viata este mai frumoasa. Timpul cand sunt cu tine parca zboara si nu-mi dau seama unde se duc orele si ziele in compania ta.
Inima mea nu ti-o mai pot da pentru ca deja ti-am dat-o de multa vreme.


 

 


   Mesaje de Mihaela
6.  *    Chiar de nu ma iubesti
As vrea sa iubesc marea, dar marea nu iubeste oamenii. As vrea sa iubesc ploaia, dar picaturile ei sunt mari si reci. As vrea sa te iubesc pe tine, dar poate tu n-o sa ma iubesti niciodata. Si totusi ... am sa iubesc marea si ploaia si pe tine intotdeuna!


   Mesaje de Maia
7.  *    Mesaje frumoase de Sfântul Valentin ❤️
Nu știu ce-i noaptea sau ziua, nu știu ce-i lumea fără chipul tău chiar daca sunt atâtea pe lume, nu știu cine sunt eu sau ce legătură mai am cu lumea daca tu nu ai fi lângă mine, nu știu cine poate sa îmi spună te iubesc sau sa ma alinte ca tine, caci tot ce vad in jur e tristețe si nepăsare, atunci când apari tu senin sunt eu si viu si plin de a te iubi, pe tine, cea mai iubită pământeancă ❤️


   Mesaje de Marielle
8.  *    Motive
Acum ca Ziua Indragostitilor se apropie si parca atmosfera se schimba, devine mai plina de iubire si de intelegere, stau sa ma gandesc la zilele de Sfantul Valentin petrecute impreuna cu tine. Poate nu am avut mereu inspiratie sa-ti iau cadoul pe care il voiai, dar anul acesta l-am gasit. Sper sa-ti placa si sa-ti fie drag, pentru ca in el am inchis o parte din inima mea, o marturie a dragostei imense pe care ti-o port si care pare sa se intregeasca in fiecare zi. In el se afla lucrurile pe care as vrea sa ti le spun in fiecare zi si parca nu reusesc. Vreau sa stii ca te iubesc si ca esti o inspiratie pentru mine: ma inspiri sa fiu o persoana mai buna in fiecare zi.
De Sfantul Valentin vreau sa iti spun ca iubesc motivele pe care mi le dai in fiecare zi pentru a te iubi: zambetul tau, ochii tai, bunatatea ta, atentiile pe ca mi le faci si modul in care imi inseninezi viata.

Te saruta iubita ta!


   Mesaje de Maia
9.  *    Dragostea in Prime Time
Orele care le pertrec cu tine par a fi imbalsamate cu un parfum de gradina, raze de lumina, sau oare ca o fantana care curge ling, invelindu-ma intr-o iubire vesnica cereasca. Nu te-am privit niciodata cu ochii, ci doar te-am simtit cu sufletul si inima, caci ce este de vazut se vede cu ochiul, dar ce este de simtit este dragostea pura.

Luna si stelele imi pot fi exemple! Cand renasc in fiecare noapte, iubirea mea renaste si ea, dar devine mult mai adanca. Tu esti singura persoana care ma face sa cad in prapastiile iubirii. Te iubesc.


   Mesaje de Maia
10.  *    Dragostea in Prime Time
Orele care le pertrec cu tine par a fi imbalsamate cu un parfum de gradina, raze de lumina, sau oare ca o fantana care curge ling, invelindu-ma intr-o iubire vesnica cereasca. Nu te-am privit niciodata cu ochii, ci doar te-am simtit cu sufletul si inima, caci ce este de vazut se vede cu ochiul, dar ce este de simtit este dragostea pura.

Luna si stelele imi pot fi exemple! Cand renasc in fiecare noapte, iubirea mea renaste si ea, dar devine mult mai adanca. Tu esti singura persoana care ma face sa cad in prapastiile iubirii. Te iubesc.Mai multe Mesaje de Sfantul Valentin :
  1   2 3 4 5


 

 
Alege de mai jos ce mesaje doreşti să citeşti :


Mesaje de Sfantul Valentin 2021, Urari de Sfantul Valentin, Mesaje frumoase de Sfantul Valentin, Mesaje de Sf Valentin 2020

 
 
 
   
 
 
 
 
© 2006 - 2021      Despre noi |   Contact |   Harta Site |   Privacy Policy
 
 
 
 
 

Mesaje de Sfantul Valentino, Mesaje de Valentines Day, Mesaje de Ziua Indragostitilor 2022, Sms de Sfantul Valentin, Poezii de Sfantul Valentin 2021, Urari de Ziua Indragostitilor, Urari de Sfantul Valentin 2023