Urari De Paste

 
    Urare trimisă de Ade
😇️️ In noaptea de inviere cand toata lumea sta in Biserica la slujba, cand canta cocosii, Dumnezeu vine pe pamant si ne pune sa spunem hristos a inviat si sa ciocnim ouale rosii.
  

    Urare trimisă de Ela
😇️️ Dumnezeul nostru IUSUS HRISTOS.....a fost biciuit si răstignit pentru noi cu cruzime si răutate de niște ființe pe care le numim oameni ... sper ca aceasta sa fie o lecție de viata pentru noi toți 😇️️ HRISTOS A INVIAT 😇️️
  

    Urare trimisă de Emma
😇️️ Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii !!!
  

    Urare trimisă de Sarbatori de Paste
😇️️ Sfintele sarbatori de Paste sa va aduca liniste in suflet, multa bucurie, sanatate, fericire si puterea de a darui si ajuta semenii. Paste Fericit !!!
  

    Urare trimisă de Invierea Domnului
😇️️ Invierea Domnului Iisus sa aduca in sufletul tau Iubire si Bucurie! Nu uita ca destinul SAU a fost "CRUCEA", scopul SAU a fost "DRAGOSTEA", motivui LUI ai fost tu! Paste fericit !!!
  

    Urare trimisă de Sarbatoarea Pastelui
😇️️ Fie ca Sfanta Sarbatoare de Pasti sa va coboare in suflet minunea Invierii. Multa caldura, pace si liniste in suflet. Hristos a Inviat !
  

 

 


    Urare trimisă de De Paste
😇️️ Sfintele sarbatori de Paste sa va aduca liniste in suflet, multa bucurie, sanatate, fericire si puterea de a darui si ajuta semenii.
Hristos a Inviat!
  

    Urare trimisă de Sfintele Pasti
😇️️ La Sarbatoarea Sfintelor Pasti sa coboare linistea si pacea, minunea Invierii lui Isus sa dainuie in inimile tuturor, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, a sperantei a bucuriei, cu bunatate si caldura in suflete. HRISTOS A INVIAT ! ! ! OO rosii sa ciocnim. PASTE FERICIT ! ! !
  

    Urare trimisă de Lumina si caldura
😇️️ Lumina si caldura Pastelui sa va incalzeasca sufletele, sa va lumineze gandurile si sa va deschida inimile spre iubire, credinta, iertare. Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi. PASTE FERICIT !!! HRISTOS A INVIAT !!!
  

    Urare trimisă de Mantuitorul
😇️️ Mantuitorul a avut o cruce de lemn si o inima de aur. Azi multi vrem cruci de aur si inimi de lemn. Fie ca in clipa vestirii, intr-un glas al Invierii Celui fara de moarte, sa renasca si puterea noastra de a iubi si a ierta. Paste fericit ! ... tie si familiei tale
  

    Urare trimisă de Sarbatori Fericite
😇️️ *** SARBATORI FERICITE *** Sfintele Sarbatori sa va incarce sufletul de pace si credinta, sa va umple casa de lumina si sa va aduca mai aproape de cei dragi! *** PASTE FERICIT ***
  

    Urare trimisă de Ziua Invierii
😇️️ Sa-ti fie viata pufoasa ca un cozonac, fara griji ca a unui miel, colorata ca un ou de Pasti si luminoasa ca ZIUA INVIERII.
HRISTOS A INVIAT!
  


Mai multe Urari de Paste :
1   2   3


 

 
Alege de mai jos ce mesaje doreşti să citeşti :


Urari De Paste 2021, Urari De Paste Scurte, Mesaje De Paste Fericit, Sms De Paste, Poezii De Paste, Mesaje De Pasti 2020

 
 
 
   
 
 
 
 
© 2006 - 2021      Despre noi |   Contact |   Harta Site |   Privacy Policy
 
 
 
 
 

Urari De Paste Fericit, Mesaje De Paste Lungi, Sms De Paste, Poezii De Paste 2022, Mesaje De Pasti, Urari De Pasti , Sms De Pasti, Poezii De Pasti 2021, Mesaje Paste, Urari Paste, Mesaj Paste 2023