Urari De Paste

 
    Urare trimisă de Osana
😇️️ Osana glorie marire s-a rupt al mortii bold de fier Isus e iar in stralucire e liber drumul catre cel ,a InviAt Speranta vietii ,a Inviat precum a spus ,de acum in zorii diminetii ,rasare un soare Isus ,E sarbatoare in cetate ,E sarbatoare pamant caci ne-a rascumparat din moarte pentru vecie Isus cel Sfant ,a Inviat si in toata lumea rasuna acest salut frumos ,din gura in gura toti sa spuna: A INVIAT Isus Hristos !! Sarbatori fericite !
  

    Urare trimisă de Pastele
😇️️ Pastele este cea mai importanta sarbatoare crestina. El si-a pastrat pana in prezent farmecul si semnificatia, fiind alaturi de Craciun un moment de liniste sufleteasca si de apropiere de familie. Farmecul deosebit este dat atat de semnificatia religioasa intotdeauna mai exista o sansa de mantuire cat si de traditii: oul pictat, iepurasul, masa cu mancaruri traditionale cozonac, pasca, miel, slujba de sambata seara cu luarea luminii. Hristos a inviat!
  

    Urare trimisă de A venit timpul
😇️️ A venit timpul ca speranta, credinta si iubirea sa invie in sufletele noastre, aduse de Cel care este Calea, Adevarul si Viata! Hristos a inviat!
  

    Urare trimisă de Hristos a inviat!
😇️️ Hristos a inviat! Fie ca lumina Invierii sa iti umple sufletul de speranta, liniste, bucurie si iubire!
  

    Urare trimisă de Paste Fericit
😇️️ Paste fericit si cele mai multe urari de bine.
  

    Urare trimisă de Intreaga crestinatate isi primeneste
😇️️ Intreaga crestinatate isi primeneste, in aceasta saptamana, a Patimilor, trupul si sufletul pentru a primi in curatenie Invierea Domnului. Dumnezeu ne-a daruit un univers de ale carui minunatii sa ne bucuram deplin. Dumnezeu ne-a dat viata sa traim si pentru altii, Dumnezeu ne-a dat suflet si constiinta pentru a iubi, pentru a ne bucura, pentru a impartasi bucuria cu cei asemenea noua, pentru a sluji luminii si binelui. Va doresc cu ocazia acestor sfinte sarbatori sa va regasiti sufletul dumnezeiesc, sa gasiti calea spre fericire si sa pasiti in lumina Binelui. Hristos a inviat!
  

 

 


    Urare trimisă de Sarbatoarea Sfanta
😇️️ Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii.
  

    Urare trimisă de Niciodata nu e tarziu
😇️️ Niciodata nu e tarziu sa iti ceri iertare pentru greselile facute, dar intotdeauna e foarte greu sa ii privesti in ochi pe cei carora le-ai gresit. Acesta este momentul cel mai potrivit pentru a regreta raul facut si pentru a rosti cuvintele: IARTA-MA. Astazi ne iarta noua greselile noastre, precum si noi iertam gresitilor nostri. Vreau sa cer iertare celor carora le-am gresit, cu voie sau fara de voie. Iar daca am nedreptatit pe cineva, nu faceti ca mine. Iar daca nu am ajutat pe cineva, nu faceti ca mine. Iar daca nu am reusit sa va arat ce e bine si ce e rau, iertati-ma. In seara asta la biserica, la ora 24, o sa cant Hristos a Inviat? privind spre cer. Voi stii ca fiecare prieten/a care mi-a iertat o greseala si voi fi fericit ca am invatat aceasta lectie de la voi. Sarbatori fericite!!
  

    Urare trimisă de Iubeste, iarta
😇️️ Iubeste, iarta, asa EL te-a invatat, Crede si uita tot ce-ai indurat. EL ti-e lumina, caci EL te-a creat. Sa nu uitam, numai EL ne-a salvat, HRISTOS A INVIAT
Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa-ti calauzeasca pasii, sa iti aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma ta! Un Paste fericit alaturi de cei dragi!!
  

    Urare trimisă de Bucuria vine
😇️️ Bucuria vine din lucruri marunte, linijtea vine din suflet, lumina vine din inima fiecaruia! Va urez un PASTE FERICIT
  

    Urare trimisă de Liniste sufleteasca
😇️️ Liniste sufleteasca, belsug si lumina sa va aduca Sarbatoarea Invierii Domnului. Paste Fericit!!!
  

    Urare trimisă de Iisus sa va ierte pacatele
😇️️ Iisus sa va ierte pacatele, lacrimile Maicii Domnului sa va spele necazurile din suflet!! Paste Fericit!!
  


Mai multe Urari de Paste :
1 2   3  


 

 
Alege de mai jos ce mesaje doreşti să citeşti :


Urari De Paste 2021, Urari De Paste Scurte, Mesaje De Paste Fericit, Sms De Paste, Poezii De Paste, Mesaje De Pasti 2020

 
 
 
   
 
 
 
 
© 2006 - 2021      Despre noi |   Contact |   Harta Site |   Privacy Policy
 
 
 
 
 

Urari De Paste Fericit, Mesaje De Paste Lungi, Sms De Paste, Poezii De Paste 2022, Mesaje De Pasti, Urari De Pasti , Sms De Pasti, Poezii De Pasti 2021, Mesaje Paste, Urari Paste, Mesaj Paste 2023